Thuis

CRE electronic technology Co.,LTD

Bedrijfprofiel

Wij zijn CRE, een High-tech ondernemingsnadruk op zich Onderzoek & het Ontwikkelen, en altijd productie en verkoop van een aantal proudcts met de hoge nauwkeurige en ultrahoge projectoren van sterkteprestaties.

 

Als pionier in de LEIDENE projectorindustrie, leidt CRE tot de projector Van wereldklasse die op de lichtbrontechnologie van 3LED wordt gebaseerd met resolutie Echte Volledige HD 1080P, met grootste prestaties en internationale geavanceerde technologie. Na 12 jaar ontwikkelings, heeft CRE een talent van uitstekende kwaliteit, een jonge marktverkoop, QC, Productie en de na-dienstteams.

 

CRE erft „Talent beweegt ons vooruit, baseert het product zich op zijn kwaliteit en belofte-houdt in de dienst“ als ons motto. CRE-de Projectorentribune op dit die gebied en wordt het marktaandeel wordt uitgebreid door constante verbetering die wij in kwaliteit en technologie hebben gemaakt. De laatste jaren, worden wij de voorhoede op dit die het ontwerpen gebied in productie, marketing schaal, economische efficiency en productkwaliteit wordt vergeleken.

 

CRE zette altijd onze cliënten die eerst, goede oplossingen concentreren om aan hun eisen ten aanzien van een grotere schaal en een vooruitgang te voldoen. Wij hebben in het ontwikkelen van de grote verhouding van de prestatiesprijs als ons doel om onze leiding op het het ontwerpen gebied binnen te handhaven gepoogd.

 

In de toekomst, zal CRE zoals altijd geëngageerd zijn aan het onderzoeken van en de productie van de hoge precisie optische componenten, nieuwe materialen, ultra hoge helderheids4k hoogte - kwaliteitsprojector, de originele projector van de 2.35:1 Professionele bioskoop, OLED-toepassing, de drijfregeling van de autoveiligheid, de elektronika van de consument zoals draagbaar 3d systeem, medische apparatuur zoals endoscoop. Met de ontwikkeling van CRE, kunnen wij more and more talenten accumuleren om zich bij ons aan te sluiten.

 

Kies CRE, neem de Wereld!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2004: CRE werd gevonden door drie aandeelhouders en drie gelijkgestemde mensen, en ontwikkelde de projector van de resolutie cr640-MT van 640*480 van de binnenlandse industrie eerste.

2005: Gelanceerde binnenlandse hoog-helderheidslcd projector cr680-ME en gqx640-ME reeks.

2006: Al producten overgegaane CCC certificatie, en gelanceerd een projector CR80SPL van de hogere norm semi-plastic huisvesting (tot 800Lm).

2007: De eerste CRE-generatie van volledige injectie het vormen shell gqx-JAREN '60 kwam uit

2008: Gqx-60AT en een nieuwe generatie van kleine grootte, hoog-helderheidslcd projector x100-HT komt uit.

2009: CRE is de eerste Chinese projectorfabrikant die de LEIDENE lichtbron in plaats van Mercury-bevatte lichtbron gebruiken. CRE- X102/103/105 zijn onze eerste generatie van LEIDENE projectoren. In April, nam aan de de Elektronikamarkt van de Lentehong kong om deel markt overzee uit te breiden.

2010: Reeks van CRE X2 lanceerde en om een marktmirakel in binnenlandse projectoren (verkocht 300.000 eenheden) te zijn, en ontwikkelde de wereld eerste 3LED+3LCD FHD projector. Tegelijkertijd, sponsorden wij het programma „DATEREN“ van TV van Hunan.

2011: Reeks van CRE werd X15 (720P) met succes vrijgegeven en werd de OEM leverancier van Japan EIKI.

2012: Projector CRE X1000 werd van 3LED+3LCD FHD vervangen door CRE X2000 toe te schrijven aan de hoge kosten en de ingewikkelde technologie.

2013: CRE werd een fabrikant heeft zowel 3LCD als DLP-technologie na NEC en Panasonic, ook een toegepaste fabrikant van de laser lichtbron vroeg na Casio en BENQ.

2014: China eerste laser+LED die de projectoren van de lichtbronx2500 reeks mengen maakte, begin dit jaar, de geleide opgemaakte projector van X3000 op Laser, zelfde technisch van X2500 maar met goedkopere prijs.

2015: Verkocht 150.000 van bedrijfs eenhedenxga het onderwijsprojectoren aan één van de Zuid- Aziatische landen, in Maart, van het de technologieontwerp van Oxford communiceert het het instituutsbezoek CRE officieel over het diepe ontwerpconcept de projector van 3LED+ 3LCD.

2016: Gelanceerde de hoogwaardige technologie3led+3lcd projector X8000, hoge prestaties van CRE voor huistheater.

2017: Een nieuwe generatie van LEIDENE onderwijsprojector X1800 was geboren, met hoge helderheid 3800 lumen.

CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD CRE electronic technology Co.,LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : CRE

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 40,000,000-60,000,000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Van het LEIDENE de Projector Huistheater voor verkoop Van goede kwaliteit Van het LEIDENE de Projector Huistheater voor verkoop Van goede kwaliteit Van het LEIDENE de Projector Huistheater voor verkoop Van goede kwaliteit Van het LEIDENE de Projector Huistheater voor verkoop